Ulaşım tahminlerimizi iyileştirmek için yardımınıza ihtiyacımız var

Speed Team

Transferinizin ne kadar zaman alacağını ve paranızın nerede olduğunu her zaman bilmeniz gerek. Bu nedenle, ulaşım tahminimizin doğruluğunu %65'ten %82'ye çıkarmak için geçtiğimiz yıl çok çalıştık; ve bunu daha da iyileştirmek istiyoruz. Bunu da sizin yardımınızla yapabiliriz.

Müşteri destek ekibimizin "param nerede" başlıklı bir gelen kutusu var. Paranızın ulaşımındaki gecikmelerle ilgili sorular bu kutuya gidiyor. Bu gelen kutusunun içeriğini çözümlediğimizde, soruların büyük bir çoğunluğunun tahminimize göre alıcıya çoktan ulaşması gereken transferlerle ilgili sorular olduğunu fark ettik. Ne yazık ki, durumun her zaman böyle olmadığı da fark edildi.

Bu işe daha yakından baktığımızda bu soruların büyük kısmının parasını EUR'ya gönderen insanlardan geldiği ortaya çıktı. Yani, EUR'nun sıkıntısı ne?

Bir para birimi, 23 ülke, binlerce banka

Bizim tahminlerimiz, sizin alıcılarınıza para göndermemize yardımcı olan bankacılık ortaklarımızın bize sağladığı tahminlere dayanır. Tabi ki bu tahminleri kendi bankalarımızdan ulaşabildiklerimizin hepsiyle test ederiz. Ne var ki, hepsi farklı çalışan Eurozone bölgesindeki her ülkenin binlerce bankası ve banka şubesine yetişemeyebiliyoruz. Sonuç olarak, tahminlerimizin doğruluğu Almanya'da bir banka ile Fransa'daki bir başka banka için eşit derecede olmayabilir.

Yardımınıza ihtiyacımız var

Avrupa'daki tüm bankaların hesap bilgilerini bulup binlerce test transferi gönderebilirdik; ancak bunu yapmamız çok fazla zaman alacağından size SEPA anlık transferler gibi mükemmel ürün iyileştirmeleri sunamayabilirdik.

Onun yerine, Wise topluluğundan yardım rica ediyoruz! Bu haftadan itibaren, kendinize EUR para biriminde para gönderdiğinizde, bizden paranızın hesabınıza ne zaman ulaştığını soran bir e-posta alacaksınız ve bu e-postada bir geri bildirim bağlantısı olacak.

Zamanınızdan beş dakika ayırıp bize EUR transferinizin ulaştığı tarihi/saati belirterek tahminlerimizi iyileştirmek için bize paha biçilmez bir veri sağlamış olacaksınız. Sizin küçük bir yardımınız her ay EUR transferi yapan binlerce müşteri için büyük fark yaratacak.

EUR ile de bitmiyor

EUR ile başlamamıza rağmen, diğer para birimlerine para gönderen müşterilerimizin de para alıcının hesabına ulaştığı zaman bize haber vermelerini rica ediyoruz. Paranın genellikle bizim tahminimizden sonra ulaştığını fark etmişseniz, bu durum daha da önem kazanır.

TranferWise topluluğundan teşekkürler!

İleriye!


*Please see terms of use and product availability for your region or visit Wise fees and pricing for the most up to date pricing and fee information.

This publication is provided for general information purposes and does not constitute legal, tax or other professional advice from Wise Payments Limited or its subsidiaries and its affiliates, and it is not intended as a substitute for obtaining advice from a financial advisor or any other professional.

We make no representations, warranties or guarantees, whether expressed or implied, that the content in the publication is accurate, complete or up to date.

Money without borders

Find out more

Tips, news and updates for your location