Metoda inteligentă de a trimite bani între Germania și România

Wise

Încă folosești banca sau un broker pentru a trimite bani între Germania și România? Acum există o metodă mai inteligentă și mai ieftină.

Dacă trimiți euro în România, Wise te poate ajuta să economisești bani, în comparație cu banca ta sau cu un broker.

Aceasta pentru ca Wise folosește rata de schimb medie a pieței. Alți furnizori - inclusiv băncile, PayPal și brokerii - de obicei folosesc un adaos mare la rata de schimb, iar pe tine te va costa o mulțime de bani, deoarece adaosul se aplică pentru orice taxă pe care aceștia o încasează.

Vezi o comparație între Wise și alți furnizori:

Informațiile de mai sus au fost colectate pe 7 iunie 2018. Cum comparăm aceste rate?

Cum funcționează Wise:

  • Transferurile noastre sunt rapide, echitabile și ieftine - taxa este de doar € 2.14 și 1% din suma care se convertește pentru a trimite euro către lei românești.
  • Primești întotdeauna cursul de schimb real - fără adaosuri înșelătoare.
  • Poți face transferuri de euro direct de pe site-ul wise.com, sau din aplicațiile noastre iOS sau Android.
  • Poți trimite bani cu Wise direct în conturi bancare în RON.

Ești pregătit să te înregistrezi? Creează-ți propriul cont gratuit făcând clic aici.

Sau citește aici pentru mai multe informații despre primul transfer către România.

Deci fie că ai nevoie să transferi bani între propriile tale conturi, să trimiți bani familiei și prietenilor, să plătești sau gestionezi facturi pentru afacerea ta, Wise te va ajuta să economisești timp și bani și va face procesul mult mai ușor.

Poți de asemenea să aplici pentru contul Wise fără frontiere, care te va ajuta să primești bani, gestionezi monede si plăți internaționale de afaceri fără bătăile de cap sau costurile unei bănci.

Și pentru că noi folosim întotdeauna cursul de schimb real - spre deosebire de bănci și brokeri care ascund costuri mari în ratele de schimb neavantajoase pe care le folosesc - tu vei ști exact cât trebuie să primești de fiecare dată.

Așa că data viitoare când trebuie să trimiți bani în România, amintește-ți că există o nouă modalitate inteligentă pentru a o face. Și de ce să nu îți inviți prietenii? La Wise, avem un program de recomandare grozav. Invită-ți din contul tău prietenii și familia să trimită bani cu noi și le vei oferi acestora câte un prim transfer gratuit. Iar pentru fiecare 3 prieteni care realizează un transfer, îți oferim o recompensă în numerar.


*Please see terms of use and product availability for your region or visit Wise fees and pricing for the most up to date pricing and fee information.

This publication is provided for general information purposes and does not constitute legal, tax or other professional advice from Wise Payments Limited or its subsidiaries and its affiliates, and it is not intended as a substitute for obtaining advice from a financial advisor or any other professional.

We make no representations, warranties or guarantees, whether expressed or implied, that the content in the publication is accurate, complete or up to date.

Money without borders

Find out more

Tips, news and updates for your location