Миттєві виплати в Україну 24/7

Europe Team

Щодня багато людей, котрі відправляють гроші в Україну через Wise, прощаються з високими банківськими зборами та жахливими валютними курсами. Незважаючи на те, що ми були раді допомагати нашим клієнтам у заощадженні грошей, ми знали, що знаходимось далеко від нашої мети -- миттєвих переказів.

Надсилання коштів в Україну з Wise було досить повільним. Більшість переказів надходила на рахунок отримувача лише через 2 дні після ініціювання переказу. Це пов'язано з тим, що на відміну від більшості інших валют опрацювання гривневих платежів вимагало великої кількості мануальної роботи для Wise. Такий стан речей не відповідав нашим стандартам, тому ми почали працювати над автоматизацією виплат для переказів у гривні.

Платежі на гривневі рахунки стають блискавичними!

На щастя, різниця вже відчутна. Раніше у понад 50% випадків переказів у гривню, шлях до отримувача становив декілька днів. Тепер для виплати української гривні потрібно всього декілька секунд, а в окремих випадках - декілька хвилин. Але це ще не все - замість виплат лише в робочі години робочих днів, тепер ми проводимо виплати цілодобово!

Ось як це впливає на життя наших клієнтів.

За останній тиждень мануальної виплати переказів у гривню більшість платежів надходила до банківського рахунку отримувача в Україні лише через 2 дні після того, як наші клієнти створювали переказ у Wise. Тепер усі перекази в гривню відбуваються автоматично. Понад 90% цих переказів відбувається за один день.

graph-uah-transfers

Чому 10% виплат все ще тривають довше?

Це може статися, навіть якщо ви надсилали одержувачу гривні без проблем протягом багатьох років. Тепер ви отримуєте автоматичне повідомлення про помилку, в якому йдеться про те, що щось пішло не так. Це поганий досвід з боку споживача - ми це розуміємо.

Отже, якщо вашу виплату відхилено, переконайтесь, що ви ознайомилися зЧаПами, щоб дізнатись, як оновити інформацію про одержувача.

Wise наполегливо працює з ПриватБанком щоб зменшити кількість відхилених платежів. Ми знаємо, що наразі пропонуємо не найкращий досвід нашим клієнтам, і прагнемо це змінити. З допомогою ПриватБанку ми зможемо наблизити кількість відмов до нуля.

Світ без кордонів, наданий вам командою без кордонів
В Wise ми прагнемо донести нашу маленьку революцію в усі закутки світу. Ми наполегливо працюємо над створенням світу без кордонів, де люди зможуть здійснювати грошові перекази миттєво, зручно, прозоро і, зрештою, безкоштовно. Ми знаємо, що це буде нелегко, але ми рішуче налаштовані на втілення нашої мети.

Ми працюємо для світу без кордонів у команді колег з 76 національностями. Наприклад, завдяки саме цій команді людей без кордонів стали можливими цілодобові миттєві виплати гривень:

team-speed-uah

Зліва направо:

  • Катя, Латвія, відповідальна за опрацювання платежів
  • Юрій, Україна, відповідальний за переговори з банками
  • Прадатта, Індія, інженер
  • Джина, Німеччина, відповідальна за продукт
  • Брайт, Гана, інженер

Ми знаємо, що ми ще далекі від мети, але наша команда продовжує наполегливо працювати, щоб досягти нашої місії - довести, що платежі в Україну можуть бути швидшими, дешевшими та зручнішими для вас.

Вперед!


*Please see terms of use and product availability for your region or visit Wise fees and pricing for the most up to date pricing and fee information.

This publication is provided for general information purposes and does not constitute legal, tax or other professional advice from Wise Payments Limited or its subsidiaries and its affiliates, and it is not intended as a substitute for obtaining advice from a financial advisor or any other professional.

We make no representations, warranties or guarantees, whether expressed or implied, that the content in the publication is accurate, complete or up to date.

Money without borders

Find out more

Tips, news and updates for your location