Helló! A TransferWise elérhető magyarul is

TransferWise
28.07.16
1 minute read

Örömmel értesítünk, hogy néhány hét tesztidőszak után, a TransferWise mostantól magyar nyelven is elérhető.

A magyar fordítás egy közös munka eredménye, amelyben nagy részt vállaltak azok az ügyfeleink, akik a legjobban ismerik a termékünket. A magyar nyelvű honlap nagyszerű bizonyítéka annak, mire vagyunk képesek együtt. A TransferWise Magyarország egy közösség, amely képes újraírni a régi banki szabályokat, lehetővé téve ezzel a tisztességes nemzetközi utalásokat. Most ez a mozgalom végre eljuthatott a magyar nyelvű emberekhez is szerte a világon.

A magyar nyelv a spanyol, olasz, francia és portugál mellett most csatlakozik a TransferWise honlapon elérhető támogatott nyelvekhez.

Hogyan állítható be a magyar nyelv a TransferWise-on?

Csak kattints a profil beállításokra, és válaszd ki a magyar nyelvet.

change language on transferwise

Ha segítségre van szükséged, csak vedd fel velünk a kapcsolatot. A TransferWise ügyfélszolgálata örömmel áll a rendelkezésedre.

Hálás köszönet

Külön köszönettel tartozunk Peter, Mihaly, Péter, Győző, Katalin, Balázs Ferenc, Norbert, Matyas, Júlia, Richard, Réka, Kata, János, Ferenc magyar ügyfeleinknek, akiknek nagy része volt abban, hogy a magyar nyelvű honlap most bevezetésre kerülhetett.

TransferWise is the smart, new way to send money abroad.

Find out more
News

We're changing our ATM fee

From 1 January 2021, we’re changing the fee you pay for taking out cash from ATMs. Based on how TransferWise customers took out cash over the last 12 months,...

Arnaud De Moyer
29.10.20 2 minute read

Tips, news and updates for your location