Helló! A TransferWise elérhető magyarul is

Wise

Örömmel értesítünk, hogy néhány hét tesztidőszak után, a TransferWise mostantól magyar nyelven is elérhető.

A magyar fordítás egy közös munka eredménye, amelyben nagy részt vállaltak azok az ügyfeleink, akik a legjobban ismerik a termékünket. A magyar nyelvű honlap nagyszerű bizonyítéka annak, mire vagyunk képesek együtt. A TransferWise Magyarország egy közösség, amely képes újraírni a régi banki szabályokat, lehetővé téve ezzel a tisztességes nemzetközi utalásokat. Most ez a mozgalom végre eljuthatott a magyar nyelvű emberekhez is szerte a világon.

A magyar nyelv a spanyol, olasz, francia és portugál mellett most csatlakozik a TransferWise honlapon elérhető támogatott nyelvekhez.

Hogyan állítható be a magyar nyelv a TransferWise-on?

Csak kattints a profil beállításokra, és válaszd ki a magyar nyelvet.

Ha segítségre van szükséged, csak vedd fel velünk a kapcsolatot. A TransferWise ügyfélszolgálata örömmel áll a rendelkezésedre.

Hálás köszönet

Külön köszönettel tartozunk Peter, Mihaly, Péter, Győző, Katalin, Balázs Ferenc, Norbert, Matyas, Júlia, Richard, Réka, Kata, János, Ferenc magyar ügyfeleinknek, akiknek nagy része volt abban, hogy a magyar nyelvű honlap most bevezetésre kerülhetett.


*Please see terms of use and product availability for your region or visit Wise fees and pricing for the most up to date pricing and fee information.

This publication is provided for general information purposes and does not constitute legal, tax or other professional advice from Wise Payments Limited or its subsidiaries and its affiliates, and it is not intended as a substitute for obtaining advice from a financial advisor or any other professional.

We make no representations, warranties or guarantees, whether expressed or implied, that the content in the publication is accurate, complete or up to date.

Money without borders

Find out more

Tips, news and updates for your location