İşletmeniz için GBP ve EUR doğrudan tahsilat piyasaya sürüyoruz

Wise

Bugünden itibaren İşletmeler için Wise hesabınızdan doğrudan tahsilat yoluyla ödeme yapabilirsiniz; ki sınırlara takılmadan iş yapmak daha kolay olsun.

Doğrudan tahsilatı piyasaya neden şimdi sürüyoruz?

Çünkü 2011'den beri finans dünyasının daha adil olması için görev yapıyoruz. Yurt dışına para göndermekten banka kartımızın tebliğine, altı milyonu aşkın kişi ve işletmenin gerçek döviz kurunu kullanmasına yardımcı oluyoruz. Nitekim sizi duyduk ve paranın gerçekten sınırlara takılmaması görevinde bir şeyin eksik kaldığını öğrendik. O da doğrudan tahsilat. Çünkü sınırlara takılmama görevimizin anlamı yalnızca daha hızlı ve ucuz transfer değil; aynı zamanda daha uygun ve pratik transferdir. Küçüklü büyüklü tüm işletmelerin boşa zaman harcamadan rahatlıkla yineleyen transferler ayarlayabilmeleri gerekir.

Faturaları ödemekle uğraşmayın

Hizmet abonelikleri, aylık faturalar ve hayır bağışları; çoğu şirket artık doğrudan tahsilat yoluyla ödeme almak istiyor. Şimdi ise İşletmeler için Wise hesabınızdan Avrupa'da ödeme yapmak için doğrudan tahsilat ayarlayabilirsiniz. Böylece her ay paranızın alıcıya ulaşıp ulaşmadığına dertlenmezsiniz.

Doğrudan tahsilat ayarlamak için:

→ EUR veya GBP bakiyesi açın

→ Hesap bilgileri edinin düğmesine tıklayın

→ Kendisine ödeme yaptığınız işletmeye GBP veya EUR hesap bilgilerinizi verin

Ve büyülenin. Gerisini biz hallederiz.

İşletmeniz ödemeler de mi alıyor?

Doğrudan tahsilat ile ödeme yapmanın yanı sıra GBP ve EUR bakiyeleriniz Avrupa'dan ödeme almak için de kullanabilirsiniz.

İşletmeniz aşağıdaki kuruluşlar gibi başka işletmelerden ödeme mi alıyor?

→ Stripe

→ PayPal

→ Ebay

EUR ve GBP hesap bilgilerinizi Wise ödeme hesabı olarak kullanabilir ve dışarıdaki yüksek çevrim ücretleri ve sinsi döviz kuru fiyat koymalarından tasarruf edebilirsiniz. Amazon satıcı hesabınızdan düzenli ödemeler de alıyorsanız, bunu da doğrudan Wise bakiyelerinize alabilirsiniz.

Şimdi ne olacak?

Taş yuvarlansın, yosun tutmasın. GBP ve EUR para birimlerinde doğrudan tahsilatları piyasaya sürüyoruz. Yani işletmeniz BK ve Eurozone'daki fatura ve abonelik ödemelerinin tümünü tek bir hesaptan yapabilir.

Daha fazla para birimi için de gözünüz üzerimizde olsun.


*Please see terms of use and product availability for your region or visit Wise fees and pricing for the most up to date pricing and fee information.

This publication is provided for general information purposes and does not constitute legal, tax or other professional advice from Wise Payments Limited or its subsidiaries and its affiliates, and it is not intended as a substitute for obtaining advice from a financial advisor or any other professional.

We make no representations, warranties or guarantees, whether expressed or implied, that the content in the publication is accurate, complete or up to date.

Money without borders

Find out more

Tips, news and updates for your location