Az bölcs útja Magyarország és Ausztrália közötti pénzküldésnek

Wise

Még mindig bankot vagy egy brókert használsz ahhoz, hogy pénzt küldj Magyarországra? Ennek mostmár ügyesebb, olcsóbb módja is van.

Ha ausztrál dollárt küldesz Magyarországra, a Wise rengeteg pénzt fog neked megspórolni, a bankodhoz vagy a brókeredhez képest.

Ez úgy lehetséges, hogy a Wise mindig a piaci középárfolyamot használja. Más szolgáltatók - köztük a bankok, a PayPal, brókerek - általában jókora extra díjat raknak rá erre az árfolyamra, ami sok pénzedbe kerül, hiszen ezt a felárat minden egyes díjukra rárakják.

Hogyan működik a Wise:

  • Az utalásaink gyorsak, ésszerűek és nem kerülnek sokba - ha ausztrál dollárból küldesz forintba, a díj mindössze 0.7%, vagy, $10,000 fölötti összegnél már csak 0.5%.
  • Az ausztrál dollárodat mindig a valós átváltási árfolyamot válthatod - semmi rejtett extra díj.
  • HUF utalásokat indíthatsz közvetlenül innen: wise.com, vagy akár az iOS és Android alkalmazásainkból.
    A Wise-al közvetlenül HUF bankszámlákra tudsz pénzt küldeni.

Regisztrálnál? Az ingyenes fiókod létrehozásához kattints ide.

Az első, Magyarországra történő utalásoddal kapcsolatban még több információt találsz itt.

Tehát, akár a saját számláid közt szeretnél pénzt mozgatni, akár a családnak vagy barátoknak küldenél pénzt, akár a céged számláit szeretnéd intézni, a Wise-al időt és pénzt spórolsz, a folyamat sokkal egyszerűbb lesz.

Egy másik jó ötlet, amit érdemes megfontolni, a Wise több pénznemű számla amin keresztül utalásokat fogadhatsz, különböző pénznemeket használhatsz, és nemzetközi üzleti utalásokat is intézhetsz, a banki ügyitézés bonyodalmai és költségei nélkül.

És minthogy mindig a valós átváltási árfolyamot használjuk - szemben a bankokkal és brókerekkel, akik magas költségeket terhelnek a rossz váltási árfolyamaikon keresztül - minden alkalommal pontosan tudni fogod, hogy mennyit fogsz kapni.

Szóval legközelebb, ha Magyarországra szükséges pénzt küldened, emlékezz, hogy van egy új, ügyes útja ennek. Miért ne hívnád meg a barátaidat is? Amennyiben 3 meghívottad regisztrál és mindhármuk végez egy 300 ausztrál dollár értékű (vagy annak megfelelő összegű, a küldött pénznemben) utalást, ezzel te 90 ausztrál dollárt (vagy ennek megfelelő összeget egy általad választott, nálunk elérhető pénznemben) keresel.


*Please see terms of use and product availability for your region or visit Wise fees and pricing for the most up to date pricing and fee information.

This publication is provided for general information purposes and does not constitute legal, tax or other professional advice from Wise Payments Limited or its subsidiaries and its affiliates, and it is not intended as a substitute for obtaining advice from a financial advisor or any other professional.

We make no representations, warranties or guarantees, whether expressed or implied, that the content in the publication is accurate, complete or up to date.

Money without borders

Find out more
Landing pages

วิธีการที่จะช่วยให้คุณส่งเงินจากออสเตรเลียกลับไปยังประเทศไทยได้ง่ายมากขึ้น

Wise เป็นอีกทางเลือกหนึ่ง ให้คุณโอนเงินระหว่างประเทศด้วยวิธีการที่ง่าย และ ช่วยคุณประหยัดค่าใช้จ่ายในการโอน

Wise
05.09.18 1 minute read

Tips, news and updates for your location