Sådan sletter du en Paypal-konto

Adam Rozsa

Har du en PayPal-konto, som du ønsker at lukke? Det kan være, at du ikke rigtig benytter dig af den længere, eller måske du har fundet et alternativ? Hvis du f.eks. har valgt at gå over til at bruge et alternativ til PayPal, som Wise, er det ikke længere nødvendigt med en PayPal-konto. Ønsker du at blive klogere på hvordan du slet PayPal konto, så læs med her.

Registrer dig gratis hos Wise

Hvordan lukker jeg min personlige PayPal-konto?

Hvis du ønsker at lukke din personlige konto hos PayPal, kan det gøres på nettet eller gennem appen. Du lukker en konto på følgende måde:1

  1. Gå ind i Indstillinger.
  2. Klik på Luk din konto under Kontoindstillinger.
  3. Klik på Luk konto.

Ønsker du i stedet at lukke din konto gennem appen, kan du se processen længere nede i artiklen under Ofte stillede spørgsmål.

Hvordan lukker man en erhvervskonto hos PayPal?

Når man skal lukke en erhvervskonto hos PayPal, kan det gøres på nettet, gennem den almindelige PayPal app eller i Business-appen. Du lukker en konto på nettet på følgende måde:1

  1. Gå ind i Kontoinstillinger.
  2. Klik på Kontoindstillinger.
  3. Klik derefter på Luk konto.

Vil du lukke kontoen i den almindelige app, kan processen findes længere nede i artiklen under Ofte stillede spørgsmål. Ønsker du derimod at lukke din erhvervskonto i Business-appen, skal du gøre følgende:

  1. Tryk på profilikonet.
  2. Tryk på Kontooplysninger.
  3. Tryk på Luk din konto.

Dette skal du huske, før du lukker din PayPal-konto1

Før du lukker din konto hos PayPal, skal du huske at fjerne alle pengene, du har stående. Dette gør du ved at overføre dem til anden konto, evt. i en bank. Det er nemlig ikke muligt at lukke en PayPal-konto, som har en aktiv saldo.

Det er også værd at overveje, om man kunne få behov for sin PayPal-konto igen, da man det ikke er muligt at genåbne en lukket konto. Er man fast besluttet på at lukke sin konto, kan det være en god idé at gemme en kopi af transaktionshistorien. Når først kontoen er lukket, kan denne data ikke genoprettes.

Leder du efter et alternativ til PayPal? Wise kan være en billigere løsning

Selvom PayPal er et af de mest populære løsninger, når det kommer til digitale betalingstjenester, findes der flere alternativer på markedet. Alternativer, som muligvis kan være en bedre løsning for dig og dine personlige behov.

Det er helt gratis at oprette en personlig konto hos Wise. Med en Wise konto, kan du:

  • Bruge penge som en lokal i flere end 150 lande med Wise betalingskort.
  • Få konto detaljer til 9 forskellige valutaer.
  • Besidde og konvertere 40+ valutaer.
  • Sende penge til udlandet med veksling til middelkursen.
  • Administrere dine penge med Wise appen.

En personlig Wise konto er det rette valg for dig, der rejser meget. Den er ikke bare gratis at oprette, men kan oprettes på få minutter på nettet.

Få en gratis Wise konto

Se, hvor meget du kan spare med Wise:

The true cost of sending DKK to USD

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan genåbner man en PayPal-konto?

Det er desværre ikke muligt at genåbne en PayPal-konto.1 Ønsker du at åbne en PayPal-konto, efter at du har lukket din konto, skal du derfor oprette en konto på ny.

Kan man lukke en PayPal-konto på en mobil?

Ja — man kan lukke en PayPal-konto på en mobil. Det kan også gøres gennem deres app. Sådan lukker du din PayPal konto i appen:1

  1. Gå ind på din profil ved at trykke på profilikonet.
  2. Tryk herefter på Luk min konto.

Denne proces gælder for både private og erhvervskunder. Har du en erhvervskonto, kan du også lukke din konto i Business-appen.

Hvad sker der, hvis man lukker sin PayPal-konto?

Er en PayPal-konto blevet lukket ned, kan den ikke åbnes igen. Lukker du din konto hos PayPal, vil du ikke længere kunne benytte deres tjenester, som før. Kontoen kan nemlig ikke genåbnes, når den er blevet lukket ned.1

Kan jeg lukke en PayPal-konto for en afdød slægtning?

Hvis man er nødsaget til at lukke en afdød slægtnings konto, skal man have administratoren af boet til at gøre det. Er der penge på kontoen, kan PayPal sende pengene til den tilknyttede bankkonto, overføre dem til en anden PayPal-konto udvalgt af bobestyreren eller lave en kontooverførsel til en anden bankkonto. Bobestyreren skal indsamle følgende dokumenter og sende en mail til PayPal.

  • Et dokument med bobestyrerens kontaktoplysninger, der angiver, at kontoejeren er afgået ved døden og at bobestyreren ønsker at lukke kontoen.
  • En kopi af dødsattesten.
  • Et dokument, der bekræfter bobestyreren eller administratorens identitet.
  • En kopi af bobestyrerens gyldige billed-ID.
  • En underskrevet kopi af standard skadeserlagsformularen.

Sammen med dette skal man give PayPal besked om, hvad man ønsker, der skal ske med pengene, som skulle stå på kontoen.


  1. PayPal — Hvordan lukker jeg min PayPal-konto?
  2. PayPal — Hvordan lukker jeg PayPal-konto for en afdød slægtning?

Sidst opdateret d. 9. november 2023


*Se Vilkår for anvendelse og produkttilgængelighed for din region eller besøg Wise gebyrer og priser for at få de seneste priser og gebyroplysninger.

Denne meddelelse er til generelle informationsformål og udgør ikke juridiske, skattemæssige eller anden professionel rådgivning fra Wise Payments Limited eller dets datterselskaber og dets tilknyttede selskaber, og det er ikke tænkt som en erstatning for at få rådgivning fra en finansiel rådgiver eller nogen anden fagperson.

Vi afgiver ingen erklæringer, garantier eller garantier, hvad enten det er udtrykt eller underforstået, at indholdet i meddelelsen er nøjagtigt, fuldstændigt eller opdateret.

Penge uden grænser

Få mere at vide

Tips, nyheder og opdateringer for dit land